Home Services CMS hjemmesidesystem Webshop

Jammerbugt IT tilbyder:

  • Unikt designet website
  • Individuelt tilpassede udvidelser
  • Brugervenligt CMS, som enkelt og let betjenes
  • Økonomisk besparelse - Joomla CMS er gratis
  • Fri adgang til kildekoden - GPL licenser garantere friheden
  • Konsulentbistand, tekniske søgemaskineoptimering og vedligeholdelse

 

Vigtige overvejelser

Webshops findes i mange forskellige former og størrelser, men fælles for dem alle er vigtigheden af at nå ud til den målgruppe og det kunde- segment, som man søger. Derfor er der nogle generelle overvejelser, der er vigtige at gøre sig, inden man begiver sig ud i et e-handelsprojekt.

Hvilket kundesegment går du efter?

For at ramme den rigtige målgruppe er det vigtigt, at webshoppen signalerer troværdighed over for målgruppen. Derfor skal du medtænke kundesegmenter, inden du planlægger design og udseende på webshoppen. Skal du sælge heavy metal, er dødningehoveder fint, men skal du sælge kontorforsyninger til erhvervskunder, skal designet være betydeligt mere strømlinet.

Hvor stor en butiksløsning satser du på rent omfangsmæssigt?

Er din forretningsplan baseret på et kundeomfang på 5.000-10.000 og 10-20 simultane kundebesøg, kan du med fordel benytte dig af open source systemer. En open source webshop er en omkostningsvenlig og overkommelig løsning, når du satser på de små og mellemstore butiksløsninger. Satser du derimod på et kundeomfang på 100.000 og tusinder simultane kundebesøg på siden, er det nødvendigt med en helt anden løsning.

Hvilke betalingsmetoder ønsker du?

Rent økonomisk er der i valget af betalingsmetoder en forskel i de løbende udgifter til en butiksløsning. Denne udgift skal afvejes i forhold til det kundeomfang og det kundesegment, webshoppen har. Vil du sælge internationalt, skal du naturligvis understøtte internationale kortbetalinger, hvilket medfører at kravene til en betalingsgateway stiger og dermed også de løbende udgifter. Derfor er skaleringen af en butiksløsning vigtig at foretage baseret på det behov, som butikskoncept og forretningsplan ligger op til. Det er også vigtigt ikke at tænke for småt fra start. Det er spildte penge, hvis du etablerer en butiksløsning, som ikke kan skaleres og/eller er forberedt til vækst, så tænk langsigtet.

 

 


Senest opdateret ( Fredag, 30. april 2010 09:04 )

Reklame
Artisteer - Web Design Generator